Devotionals

The Psalms Series

Morning devotionals with Psalms 19-41

Lees ongeveer letterlijk mee met de Bijbelvertaling, soms draai ik verzen wel om, om het zingbaar te houden. Ik ga door de Psalmen 19 t/m 41 heen, hier vind je de introductie video en de 1e  devotional. Deze linken naar de Playlist met alle 30+ devotionals op Youtube.

Read along with the translation, pretty much literally, although I shuffle verses around sometimes. Here is the introduction video and the 1st devotional. These will link to the Playlist on Youtube with all 30+ devotionals.

Devotional Songs

Search me

Geplaatst op 5 Juli 2018

Psalm 139:23,24

Keywords: Search me, know my heart, eternal life

Psalm 139 naar Het Boek

Geplaatst op 18 Juni 2018

Sleutelwoorden: verwondering, God’s unieke creatie, gebed

The arms

Geplaatst op 24 Mei 2018

Keywords: rest, deliverance

Alles aan Uw voeten

Geplaatst op 5 Juni 2018

Lucas 10:38-42 

Sleutelwoorden: overgave, rust, genade

Wat is een devotional?

Een ‘Devotional’ is een tijd van spontane, rustige aanbidding welke je gebed ondersteunt. Het biedt je de mogelijkheid om te mediteren op een Bijbeltekst, terwijl je in een atmosfeer van aabidding en in de aanwezigheid van God verblijft. Het biedt je een setting om, zoals Maria, aan de voeten van Jezus plaats te nemen en je aan Hem toe te wijden.

Je kunt tijdens het luisteren naar de devotional

in gebed overpeinezen, bedenken, nadenken over wie God is, bijv. Zijn goedheid. Hoe deze zichtbaar is geworden in de Bijbel, in jouw leven. Al biddend vraag je de Heilige Geest om meer inzicht in Gods goedheid. Bid je om Gods goedheid voor anderen.

een Bijbelvers uitbidden, overdenkend, herhalend, de Heilige Geest om inzicht vragend. Herhaal een zin net zolang als er leven van uitgaat door de Heilige Geest. Herhaal de zin zo vaak als nodig, bid dan pas de volgende zin.

Blijf je focus houden, laat je niet afleiden

About Devotionals, IHOP Kansas material in English:

PDF

Terug naar boven